Kumpi on seksikkäämpi? 22- ja 45-vuotias bikinikaunotar rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinikausi on tällä hetkellä parhaimmillaan sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Viime päivinä erityisesti Malibun rannat Los Angelesin liepeillä ovat täyttyneet julkkiskaunottarista ja heitä bongailevista paparazzeista.

Nyt kaksi bikinikaunotarta on saatu ikuistettua lähes samaan aikaan. Vanhempi neitokaisista on yli kaksi kertaa nuoremman ikäinen, mutta molemmat ovat huippukunnossa. Nämä seksikkäät bikinikaunottaret ovat Täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tullut Nicollette Sheridan ja realitytähti Kristin Cavallari. Katso kuvat tästä.

Englantilaissyntyinen Nicollette Sheridan oli esiintynyt ennen Täydelliset naiset -läpimurtorooliaan yli kahdessakymmenessä televisiosarjassa. Urallaan hänet on nähty myös 13 elokuvassa. Tänä vuonna hän tähdittää elokuvia Fly Me To The Moon ja Noah’s Ark. Nicollette seurusteli vielä äskettäin poptähti Michael Boltonin kanssa, mutta pariskunta purki kihlauksensa elokuussa 2008. Hän oli 90-luvun alussa myös naimisissa näyttelijä Harry Hamlinin kanssa.

22-vuotias Kristin Cavallari nousi julkisuuteen, kun Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjaa ryhdyttiin tuottamaan hänen koulussaan. Sarjassa seurattiin myös hänen rakkauselämänsä kiemuroita. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänestä tuli nopeasti seurattu julkkis, joka pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Näitä lehtiä ovat muiden muassa Rolling Stone, Seventeen, Teen People, Teen Vogue, Blender ja GQ. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.