Lisa Rinna: ”Minulla on seitsemän kiloa ylipainoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on poseerannut viime aikoina useaan otteeseen viihdelehdissä bikinikuvillaan.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar matkusti viime yönä Los Angelesista Kanadaan, mutta matkan alkajaisiksi ongelmia ilmaantui jo lentokentän lähtöselvityksessä.

– Minulla on 7 kiloa ylipainoa! Itse asiassa kyseessä on matkalaukkuni, LOL! Se saa painaa vain 25 kiloa, mutta minun laukkuni painaa 32 kiloa. Mitä hittoa minulla on siellä? Oh, kaikkea! Lisa Rinna bloggasi lentokentältä.

– Ok, katsotaan jos saisin GPS:n kytkettyä pois päältä. Tunnustan, että kopioin tänään Angelinan lentokenttätyylin. Olen pukeutunut kokomustiin ja jopa jalassani on mustat läpyskät, LOL.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.