Nicolas Cagella useiden miljoonien verovelat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Nicolas Cage on nyt vuorostaan saanut verottajan kimppuunsa Yhdysvalloissa. Sikäläisen veroviraston mukaan supertähdellä on maksamattomia veroja peräti 6,3 miljoonan dollarin edestä.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen Detroit News -lehden mukaan Cagea vastaan on pari viikkoa sitten 14. heinäkuuta tehty ulosottohakemus, jonka summa on tarkalleen ottaen 6,257,005 dollaria. Kyse on vuoden 2007 verotuksesta, jossa näyttelijän väitetään maksaneen saman verran verran liian vähän tuloveroa.

Nicolas Cage omistaa nykyisin useita asuntoja ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa hän omistaa 3,5 miljoonan talon New Orleansissa, mutta hänen kallein sijoituksensa on Hollywood Hillsin alueella sijaitseva 35 miljoonan dollarin lukaali. Nyt on kyse jo toisesta kahnauksesta verottajan kanssa lyhyen ajan sisällä. Äskettäin hän suostui maksamaan 666.000 dollaria plus korot vuoden 2008 maksamattomista veroistaan.