Ohjaaja raivostui – Twilight-leffassa ei alastonkohtausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Twilight-elokuvan näyttelijä Jamie Campbell-Bower kertoi MTV-kanavan haastattelussa, että leffasarjan New Moon – Uusikuu kakkososassa olisi mukana alastonkohtaus, jota kirjassa ei ole lainkaan mukana.

– Me kaikki vain istumme siellä yhdessä kohtauksessa täysin alastomina. Kyllä, siinä olemme minä, Michael Sheen ja Christopher Heyerdahl. Istumme vain siellä alastomina, brittinäyttelijä paljasti.

Nyt elokuvan ohjaaja Chris Weitz on raivostunut kommentista, joka on hänen mukaansa silkkaa valhetta. Asiasta syntyneen kohun takia Weitz on joutunut julkaisemaan myös tiedotteen, jossa hän kiistää alastonkohtauksen olemassaolon. Hänen mukaansa kyse oli vain nuoren näyttelijän kuivakasta huumorista.

– Haluan nyt rauhoittaa kaikkia ja vahvistan että Volturit eivät ole alastomana. Vakuutan, että vaikka haluamme Volturien yllättävän, he ovat aina – kuten kirjassakin – täysissä pukeissa, Chris Weitz kertoi Perez Hiltonin mukaan.