Perhe haukui miestä hännystelijäksi – vanha suola janotti Paris Hiltonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton seurusteli taannoin useamman kuukauden ajan realitytähti Doug Reinhardtin kanssa, mutta suhde päättyi yllättävään eroon, josta Doug sai lukea lehdestä. Eron jälkeen Parisin perheenjäsenet haukkuivat Dougin julkisesti.

– Minusta Parisin pitäisi seurustella jonkun sellaisen kanssa, joka on kypsempi ja vanhempi, Parisin äiti Kathy Hilton kommentoi suhdetta tuolloin AEG:n ja Club Nokian juhlissa.

– Huhut siitä, että perheemme ei hyväksyisi Dougia pitävät täysin paikkansa. Doug oli vain Parisin hännystelijä. Paris tarvitsee voimakkaan ja fiksun miehen, joka kykenee seurustelemaan hänen kanssaan ja elämään hänen varjossaan, eno Kyle Richards puolestaan totesi.

Nyt perhe saa kuitenkin lisää päiviteltävää, sillä Paris Hilton ja Doug Reinhardt ovat raporttien mukaan palanneet takaisin yhteen. Asia tuli ilmi Dougin Twitteriin kirjoittamista rakkausviesteistä, jotka oli suunnattu Parisille, Us Magazine uutisoi.

– Mikä upea viikonloppu kauniin tyttöystäväni kanssa. Rakastan häntä niin paljon, Doug kirjoitti mikroblogiinsa.

Lehden ystäväpiiriltä saamien tietojen mukaan julkkispari on onnellisesti yhdessä. Keväällä Paris kertoi useammissakin lehtihaastatteluissa aikovansa naimisiin Reinhardtin kanssa. Heti eron jälkeen Hilton juhli useampanakin iltana yhdessä jalkapallotähti Christiano Ronaldon kanssa Los Angelesissa.