Yllättävä käänne Jackson-tutkinnassa! Apulainen tappoi Michaelin vahingossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu kuukausi sitten lääkkeiden yliannostukseen menehtynyt poptähti Michael Jackson kuoli tuoreimpien lehtitietojen mukaan mahdollisesti inhimillisen virheen johdosta. Poptähden epäillään saaneen samanaikaisesti kahta vahvaa lääkeainetta, joiden yhteisvaikutus oli kohtalokas.

Poptähden henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray antoi ensin laulajalle – kuten jo aiemmin on kerrottu – annoksen kiellettyä Propofol-nukutuslääkettä, jotta tämä kykenisi nukkumaan. The Sun -lehden poliisilähteistä saamien tietojen mukaan Michael Jackson olisi kuitenkin pian herännyt, jolloin hän vaati saada apulaiseltaan voimakasta Demerol-kipulääkettä.

Lehden mukaan Conrad Murray on myöntänyt poliisikuulusteluissa antaneensa laulajalle Propofolia aiemmin samana päivänä. Myöhemmin kuuliainen apulainen olisi suostunut yllättäen heränneen poptähden vaatimukseen saada tuskiinsa jo vuosien ajan käyttämäänsä Demerol-lääkettä. Näiden lääkkeiden yhteisvaikutus oli kuitenkin liikaa ja Michael Jacksonin sydän pysähtyi. Murray oli lehtitietojen mukaan nukkumassa apulaisen antaessa Jacksonille kipulääkettä.

Uudesta käänteestä huolimatta lääkäri Murray on edelleen rikostutkimusten keskiössä, koska Propofilia ei saa käyttää sairaaloiden ulkopuolella. Lisäksi nukutuslääkettä käytettäessä potilaan tilaa pitäisi seurata tarkasti, mutta Jacksonin kotona ei ollut siihen asianmukaista välineistöä. Laulajan sydänkohtaus olisi voitu havaita ajoissa, mikäli hänen tilaansa olisi seurattu.

Aiemmin lääkäri on kertonut hätäpuhelun viivästyneen, koska huoneessa ei ollut puhelinta. Poliisin valokuvien perusteella Jacksonin kuolinvuoteen yöpöydällä oli kuitenkin puhelin.