BB-Nikon suunnitelma: ”Maajussi-Jarkosta tulee isäpuoleni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näinä päivinä Turkkiin parin viikon lomalle suuntaava Niko Saarinen, eli BB-Niko, vuodattaa blogissaan tuntojaan äitinsä suhteen kariutumisesta. Niko kertoo keksineensä asiaan myös ratkaisun katsottuaan Maajussille Morsian -ohjelmaa.

Niko suunnittele ryhtyvänsä lomalta palattuaan toimeen 31-vuotiaan Maajussi-Jarkon ja äitinsä saattamiseksi yhteen. Niko aikoo ottaa äitinsä mukaan myös juontamaansa Se Oikea -ohjelmaan. Niko kommentoi mäntsäläläistä Maajussi-Jarkkoa blogissaan seuraavasti.

–  Hänestä tulee uusi isäpuoleni! Mäntsälä on 30 kilometriä Keravalta, joten mutsilla ei olisi edes pitkä muuttomatka. Hieman heillä olisi ikäeroa, mutta 12 – 13 vuotta ei missään nimessä ole tuossa iässä paljoa. Lisäksi äitini on erittäin nuorekas, joten menee ihan hyvin kolmekymppisestä, Niko hehkuttaa.

– Tänään illalla me aletaan niin kirjoittamaan kirjettä tuolle Jarkolle yhdessä äidin kanssa. Oon aivan varma, että äiti on niin messissä tässä jutussa, sillä jos olette pitäneet minua ns.”hulluna” niin ette ole vielä nähneet yhtikäs mitään.

BB-Niko on kehitellyt koko projektia jo paljon pidemmällekin ja hän haaveilee jo uusioperheen elämästä tehtävästä realityohjelmasta.

– Voitais sitten ensi vuonna tehdä kaikki kolme minä,äiti ja Jarkko joku yhteinen tositv projekti, koska oltais kaikki niinku vähän telkkarista tuttuja! ”Uusioperheen arkea!” Helvetti että olisi mahtavaa.