Onko tämä kaunotar kuumempi kuin Jessica Alba?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen viikon puhutuin bikinitähti on kiistattomasti Hollywood-kaunotar Jessica Alba, joka ikuistettiin viikonloppuna pitkän tauon jälkeen bikineissä rannalla. Nyt amerikkalaisissa viihdelehdissä ojennetaan kuitenkin viikon kuumimman kaunottaren viittaa aivan toisaalle.

Kyseessä on keskimääräistä rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks, joka on nyt poseerannut varsin näyttävissä kuvissa Esquire-lehden tuoreen numeron sivuilla. Häntä ei kuitenkaan nähdä bikineissä, vaan ennemminkin alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Hendricks on kihloissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa ja he aikovat avioitua 11. lokakuuta 2009.