Tätä helsinkiläisen Facebook-käyttäjän ei kannata missata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Espan puistossa voi käydä kova kuhina ensi lauantaina 8. elokuuta kello 14.00 – 20.00 kun innokkaat Facebook-sivuston käyttäjät rynnistävät joukolla paikalle Suomen ensimmäiseen viralliseen Facebook-tapaamiseen.

Yhteisösivuston käyttäjien ”miitin” odotetaan houkuttelevan paikalle jopa tuhansia ihmisiä kisailemaan leikkimielellä, tutustumaan toisiinsa ja pitämään hauskaa. Tapahtumassa virtuaalimaailma kohtaa oikean maailman.

Facebook-miitti kokoaa naamakirjan käyttäjät yhteen paikkaan – tapaamaan toisiaan oikeasti livenä. Hauskaa tässä on se, että kyse ei ole anonyymien tapaamisesta. Ihmiset ovat oikeasti toisilleen tuttuja – kuka mitäkin reittiä pitkin, tapahtuman organisaattorina toimiva ja itsekin aikoinaan keskustelupalstan miitistä aviopuolisonsa löytänyt Minna Lahti kuvailee.

– Miitissä voi vaikka bongata vanhan tutun vuosien takaan – jonka kuulumisia on salaa vilkuillut Facebookin kuva- ja statuspäivitysten kautta. Tapahtuma tarjoaa myös oivan tavan tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Tiedossa on siis lisää kavereita. Ja voihan sieltä löytää myös sen oman kullan.

Tapahtuma on täysin ilmainen ja avoin kaikille – ei ainoastaan Facebookin käyttäjille.