Jurassic Rock tarjoaa festariyleisölle mutaisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana viikonloppuna 7. – 8. elokuuta Mikkelin Visulahdessa järjestettävä Jurassic Rock nousee pystyyn hyvää vauhtia. Visulahden nurmikentillä on jo täysi tohina päällä, kun tuotantoryhmä rakentaa aluetta, lavaryhmä kasaa lavoja ja ääniteknikot äänentoistoa.

Uudistuksiakin on tämän kesän Jurassic Rockiin luvassa. Ennustusten mukaan Mikkeliin on luvattu viikonlopulle aurinkoa ja tästä innostuneena dinotiimi rakentaa festivaalialueelle ”mutapittialueen” viime vuoden mutajuhlaa kaiholla muistaen. Toinen uudistus festivaalialueella on rytmikoppi, jossa dj:t soittavat rytmimusiikkia festivaalialueen aukiollessa.

Viikonlopun aikana Visulahden lavoille nousee 25 artistia. Perjantaina klo 16.30 festivaalin polkaisee käyntiin lahtelainen Profane Omen. Muita perjantain esiintyjiä ovat Therapy?, Sonic Syndicate, Riveriside, Apulanta, Stam1na, Viikate, Asa & Jätkäjätkät, Turmion Kätilöt ja FM2000.

Lauantaina stagelle nousevat Danko Jones, Pain, Vavamuffin, PMMP, Kotiteollisuus, Popeda, Don Johnson Big Band, Tuomo, Ensiferum, Risto, Pahat Viinit, Nicole, Francine, The Capital Beat ja DJ Proteus. Visulahden leirintäalue aukeaa 7.8. perjantaina kello 10.00 ja festivaaliportit avataan kello 15.00.