Suosikkiohjelman tähti loukkaantui auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisioruuduissa Nelosella nähtävän Criminal Minds – FBI tutkijat -jännitysdraaman tähti Shemar Moore on joutunut auto-onnettomuuteen. Tähti sai vammoja jalkoihinsa.

Moore oli viime viikonloppuna pyöräilemässä Los Angelesissa, kun hän joutui yllättäen auton töytäisemäksi. E! Onlinen mukaan näyttelijältä murtui onnettomuudessa jalka ja hän sai lisäksi ruhjeita. Tähti kiidätettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan, mutta hän pääsi pian siirtymään kotihoitoon.

39-vuotias Shemar Moore on innokas pyöräilijä. Hollywood-kaunotar Halle Berryn kanssa aiemmin seurustellut Emmy-voittaja näyttelee Criminal Minds – FBI tutkijat -sarjassa erikoisagentti Derek Morganin roolia. Hän on ollut mukana sarjassa vuodesta 2005 saakka.