Tämäkö on trendikästä Rihanna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui viime viikolla jälleen tahtomattaan otsikoihin, kun hänet helmikuussa hakannut silloinen poikaystävä Chris Brown julkaisi verkossa anteeksipyyntönsä videona. Nyt neitokainen on kuitenkin jo palannut normaaliin päiväjärjestykseen.

Rihanna on nimittäin ikuistettu New Yorkissa, jossa hän käväisi ostoksilla Sohon alueella. Luksushotellistaan poistumassa kuvattu supertähti ei välttämättä nouse kuvaushetkellä kantamallaan asulla viihdemaailman trendsettereiden kärkikaartiin. Katso kuvat tästä.

Rihanna oli pukeutunut värikkääseen violettivoitoiseen mekkoon, josta hänelle ominainen glamour oli kaukana. Erikoisen asun kruunasi vielä kirkkaanvalkoinen hattu. Rihanna asuu parhaillaan New Yorkissa hulppeassa SoHo House -hotellissa, joka on tarkoitettu vain jäsenille. Tavallisella kaduntallaajalla ei siis ole asiaa 24 huoneeen hotelliin, jossa on niin ikään vain jäsenille tarkoitettu klubi ja elokuvateatteri.