Tässäkö kesän paras bikinipeppu ja sixpack?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisissa viihdelehdissä on viime päivinä noteerattu näyttävästi aivan uusi julkkisnimi Carolina Baldini. Tästä latinokaunottaresta löytyy vielä kovin vähän taustatietoa verkosta, joten kuvat puhukoon puolestaan.

Baldini bongattiin äskettäin viettämässä aurinkoista lomapäivää uimarannalla. Urheilullinen kaunotar oli pukeutunut valkoisiin bikineihin, jotka paljastivat vartalon, joka hakee vertaistaan kenestä tahansa julkkisnaisesta. Erityisesti Baldinin bikinipeppu ja vatsalihakset ovatkin nyt saaneet suitsutusta osakseen. Katso kuvat tästä tai tästä.

34-vuotias Carolina Baldini on argentiinalainen malli ja realityjulkkis, joka osallistui vuonna 2006 kotimaansa versioon Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailusta. Hän putosi Bailando Por Un Sueno -kisasta 13. kierroksella parinsa Paulo Pederneran kanssa.