Ei voi olla totta! Vanessa Hudgensin uusia alastonkuvia internetissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut nuori kaunotar Vanessa Hudgens joutui pari vuotta sitten elämänsä kovimpaan kurimukseen, kun hänen itse kännykkäkamerallaan ikuistamat alastonkuvansa päätyivät vahingossa internetiin. Nyt nolo tapaus on väitteiden mukaan uusiutunut.

Aiemmin nakukuvista nousi valtaisa kohu, mutta Vanessa sai lopulta Disneyltä synninpäästön nöyrän julkisen anteeksipyynnön jälkeen. Sittemmin Vanessa on kommentoinut tapausta harvakseltaan. Vain pari viikkoa sitten Vanessa kuitenkin kertoi haastattelussa ottaneensa opikseen tapahtuneesta.

– Siksi olen erittäin varautunut. Yritän todella varoa kaikkea mitä sanon julkisesti, koska pienikin lipsahdus voi johtaa maailmanloppuun. Se on vaikeaa, joten yritän aina pitää suojamuuriani ylhäällä, Vanessa kertoi Parade-lehdelle.

Nyt verkossa on julkaistu ennennäkemättömiä valokuvia, joissa Vanessa Hudgens näyttäisi poseeraavan yläosattomissa ja käytännössä alastomana. Kuvat löytyvät tästä ja lisää kuvia sensuroituna tästä. Tämänkertaisten kuvien todenperäisyydestä ei ole vielä mitään takeita, ja supertähden fanit toivovatkin niiden olevan tällä kertaa vain kuvankäsittelyn tulosta. Vanessa Hudgens ei ole vielä itse kommentoinut tapausta.