Hyi, Britney Spearsin hikinen peppu ikuistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toivottavasti olette ehtineet syödä jo aamiaisenne, sillä alla olevan linkin takaa löytyvä kuva ei välttämättä kiihota ruokahalua kovinkaan paljon. Kyseessä on nimittäin toissapäivänä ikuistettu otos poptähti Britney Spearsista.

Eilen poppari sai amerikkalaisissa viihdelehdissä kritiikkiä kyseisestä asuvalinnastaan, sillä hän oli sonnustautunut tiukkaan mustaan pikkumustaan, jonka helma oli todella lähellä vesirajaa. Tuoreiden kuvien perusteella kosteutta olikin, mutta lähinnä Spearsin selkäpuolella. Paparazzin otoksessa nimittäin näkyy kuinka laulajan selästä valuu hikivana kastellen myös tähden pepun. Katso kuvat tästä.

Britney Spears on parin viime päivän aikana tehnyt historiaa myös poseeraamalla samassa kuvassa arkkivihollisensa Lindsay Lohanin kanssa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun neitokaiset rietastelivat aikoinaan Hollywoodin yössä hieman ennen kuin Britney joutui pakkohoitoon psykiatriselle osastolle. Nyt peräti samassa pöydässä istuneet tähdet vaikuttivat tulevan taas hyvin juttuun.