Idol-juontaja shokissa Abdulin eropäätöksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailu on nyt virallisesti menettänyt yhden tuomareistaan, kun ex-poptähti Paula Abdul vahvisti viimein tiistaina Twitter-blogissaan tiedot erostaan. Hän jätti ohjelman palkkakiistan takia.

Ohjelman päätuomari ja tuottaja Simon Cowell sekä juontaja Ryan Seacrest saivat huimat palkankorotukset, mutta Abdulille sellaista ei myönnetty. Cowell tienaa seuraavasta kolmesta kaudesta satoja miljoonia ja Seacrest 45 miljoonaa dollaria. Miesten tähtitieteelliset palkankorotukset olivat takavuosien suosikkilaulajalle liikaa.

Paula Abdul vaati palkkaneuvotteluissa saada 20 miljoonaa dollaria tuotantokaudesta, mutta tuotantoyhtiö ei siihen suostunut. Ensi kaudella tuomaristossa istuvat siten Simon Cowell, Randy Jackson ja Kara DioGuardi. Juontaja Seacrest ihmetteli päätöstä julkisesti.

– Olin menossa nukkumaan, kun BlackBerryni oli räjähtää viesteistä. Olen shokissa ja surullinen Paulan päätöksestä. Idol ja kuvausryhmä on kasvanut yhdessä viimeiset kahdeksan kautta. En voi kuvitella tuomaristoa ilman Paulaa. Hän on tähti ja hyvä ystävä, Ryan Seacrest kirjoitti blogissaan.