Lily Allen pokasi itselleen ”festarihoidon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Japanissa konsertoiva brittipoppari Lily Allen on osoittanut, että supertähtikin voi löytää itselleen festariheilan. Allen nähtiin nimittäin Tokiossa järjestetyn Fuji Rocks -festivaalin backstagella suutelemassa länsimaisen rokkarin kanssa.

Kyseinen festarihoito oli The Virgins -yhtyeen 23-vuotias kitaristi Wade Oates, joka on aiemmin seurustellut toisen julkkisneitokaisen, Peaches Geldofin, kanssa. Molemmat artistit olivat samana päivänä esiintymässä nousevan auringon maassa järjestetyillä festivaaleilla.

– Heillä synkkasi välittömästi. He kuhertelivat koko illan ajan eivätkä he välittäneet ketkä heidät näkivät. Lily näytti olevan erittäin tyytyväinen itseensä ja hän oli koko illan kuin liimattuna Wadeen, silminnäkijä kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Lehden saamien tietojen mukaan Lily Allen ei kuitenkaan hakenut yhtä iltaa pidempää suhdetta, sillä hän on useaan otteeseen kertonut olevansa tyytyväinen sitoumuksettomaan sinkkuelämäänsä. Aiemmin Allen on seurustellut muiden muassa Chemical Brothers -yhtyeen Ed Simonsin, musiikkituottaja Seb Chew’n ja taidekauppias Jay Joplingin kanssa.