Perhe rahastaa Michael Jacksonin kuolemalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson kuoli viisi viikkoa sitten epäselvissä olosuhteissa. Hänen kuolinsyynsä tutkinta jatkuu edelleen kiivaana, ja samaan aikaan poptähden musiikki pitää edelleen hallussa maailman myyntilistoja.

Michael Jackson nousi heti kuolemansa jälkeen ennätysmäisellä rynnäköllä levylistoille rikkoen samalla lukuisia myynti- ja listaennätyksiä. Hänen kuolemallaan ryhdyttiin pian rahastamaan myös oheistuotteiden myynnissä, ja nyt myös Jacksonin perikunta haluaa osansa markkinoista.

Entertainment Tonight -julkaisun mukaan perikunta on pyytänyt oikeutta vahvistamaan useita sopimuksia, joilla on määrä saattaa markkinoille runsaasti uusia Michael Jackson -tuotteita. Tuomarin hyväksyttävänä olevissa sopimuksissa yksilöidään muiden muassa t-paitoja, kalentereita, keräilykortteja sekä Jacksonin musiikkia toistavia pehmoeläimiä.