Povipommi Jordan raivoaa: ”Voin nu**ia miehiä jos haluan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popparimieheltään Peter Andrelta avioeropaperit eteensä keväällä saanut povipommi Jordan, eli Katie Price, on onnistunut eroilmoituksen jälkeen romuttamaan mainettaan varsin tehokkaasti juopottelemalla ja pokaamalla erinäisen määrän miehiä.

Perheen lapsia pääasiassa hoitava Peter Andre julkaisee uuden soololevynsä 10. elokuuta, mutta levynsä markkinoinnin tiimellyksessä hän on viimein uskaltanut avata sanaisen arkkunsa myös tulevan ex-vaimonsa jatkuvista sivalluksista ja puolustanut itseään vaimon syytöksiltä. Jordanin tuorein syyteryöppy on vielä julkaisematta, sillä kyseinen lehti päätyy kauppojen hyllyille vasta ensi viikolla.

Kyseessä on Jordanin Glamour-lehdelle antama haastattelu, jossa hän haukkuu Peteriä kovin sanoin. Glamour-malli syyttää lehdessä miestään avioerosta, vaikka Jordan on itse toiminut eron jälkeen juuri siten kuin Andre eron aikaan julkisuudessa kertoi. Katien mukaan hän ei ole lainkaan syyllinen julkkisparin eroon, mutta hänen tuoreet kommenttinsa kertovat kuitenkin omaa kieltään.

– Minä voin tehdä mitä hittoa haluan ja voin myös deittailla ja nu**ia miehiä jos niin haluan, Katie Price raivoaa lehden haastattelussa.

Avioeroilmoituksen jälkeen Katie Price on brittilehtien laskujen mukaan viettänyt kiihkeitä öitä ainakin neljän eri miehen kanssa. Peter Andre on puolestaan kertonut pidättäytyvänsä naissuhteista siihen saakka, että parin avioero on selvä.