Slummien miljonääri -kohupari kuvattiin yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuimpiin elokuviin lukeutuva Slummien miljonääri toi julkisuuteen myös yhden oikean pariskunnan, kun leffan päätähdet Freida Pinto ja Dev Patel rakastuivat kuvauksissa ja ryhtyivät seurustelemaan. He ovat kuitenkin tähän saakka onnistuneet välttelemään yhteiskuvia.

Pari viikkoa sitten Dev Patel ja Freida Pinto vietti romanttista iltaa New Yorkissa, mutta kuvaajat huomattuaan pari lähti nopeasti eri teitä samaan hotelliin. Nyt heidät on kuitenkin saatu yhteiskuvaan, ja kaiken lisäksi vieläpä vapaaehtoisesti. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä. Kuvassa Patelin otsassa on laastari, koska hän loukkasi omien sanojensa mukaan päänsä noustessaan sängystä.

Pariskunta oli eilen mukana Slummien miljonääri -elokuvansa markkinointitilaisuudessa Lontoossa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun heidät saatiin kuvattua yhdessä sen jälkeen, kun heidän kerrottiin seurustelevan keskenään. Suhde tuli julki, kun Dev käväisi treffeillä Freidan kanssa Israelissa, jossa kaunotar kuvasi uutta elokuvaansa.