53-vuotias väitti olevansa kihloissa teinitähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin tällä hetkellä lukeutuva laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on kaikessa hiljaisuudessa kihlautunut. Ainakin jos hänen 53-vuotiaalta faniltaan kysytään. Nyt mies on tosin saanut syytteen.

Teinipopparia jo pidemmän aikaa häiriköinyt georgialainen Mark McLeod väitti poliisille pidätyksensä yhteydessä, että hän oli salaa kihlautunut 16-vuotiaan Cyrusin kanssa. McLeod pidätettiin sunnuntaina Disneyn turvamiesten toimesta Mileyn tuoreimman The Last Song -elokuvan kuvauspaikalla, jonne häirikkö oli livahtanut ilman lupaa.

Pari viikkoa aiemmin hänet poistettiin edellisen kerran kuvauspaikalta, mutta silloin hän selvisi varoituksella. Lisäksi mies pidätettiin edellisen kerran kesäkuussa epäiltynä silloinkin häiriköinnistä ja tunkeutumisesta kuvauspaikalle. Tuolloin hän kertoi viranomaisille tavanneensa Cyrusin 18 kuukautta aiemmin ja lähettäneensä teinitähdelle timantteja ja muita lahjoja. Hän pääsi kuitenkin nopeasti vapaaksi ja jatkoi häiriköintiään. Nyt McLeod joutuu oikeuden eteen.