Onko Layla Kayleigh maailman seksikkäin eläinsuojelija?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo pitkään julkkiksia kampanjoissaan. Tähän mennessä muiden muassa turkisten ja eläinkokeiden vastaisissa julisteissa ovat poseeranneet esimerkiksi Natasja Vermeer, Alicia Silverstone ja Eva Mendes.

Nyt vuorossa on televisiojuontaja Layla Kayleigh, joka poseeraa järjestön tuoreimman kampanjan keulahahmona. Eläimelliseen tyyliin pelkkiin alusvaatteisiin pukeutunut kaunotar muistuttaa kuinka paljon eläimiä kuolee vuosittain eläinkokeissa. Mainoksen slogan on ”Animal Testing Breaks Hearts”. Katso mainos tästä.

25-vuotias Layla Kayleigh on tullut erityisesti Britanniassa tunnetuksi Attack Of The Show! -ohjelman ja muualla maailmassa myös MTV-kanavan America’s Best Dance Crew -ohjelman juontajana. Hän on niittänyt jonkin verran menestystä myös mallina ja poseerannut esimerkiksi Maxim ja King -lehtien kansikuvissa. Lontoossa syntyneellä, mutta nykyisin Hollywoodissa asuvalla kaunottarella on juuret Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-Idässä. Maailman seksikkäimpien naisten listallakin noteerattu tähti debytoi näyttelijänä A Simple Promise -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2008.