Katie Price paljasti jättirintansa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Katkeraa avioeroaan parhaillaan läpikäyvä povipommi Jordan, eli Katie Price, on jatkanut valitsemallaan tiellä. Hän on nimittäin parhaillaan lomailemassa uuden valloituksensa kanssa Espanjassa, jossa hänet on nyt kuvattu yläosattomissa.

Kohuotsikoita rakastava julkkistähti ei ole eroilmoituksen jälkeen juuri lastensa kanssa viihtynyt, vaan perheen jälkikasvusta on vastannut pääasiassa eroa hakenut Peter Andre. Jordan on puolestaan keskittynyt lähinnä lomailuun, juhlimiseen, juopotteluun ja uusien miesten kaatamiseen.

Viime viikolla pokaamansa vapaaottelija Alex Reidin kanssa parhaillaan Marbellan liepeillä Puerto Banusissa lomaileva povipommi on nyt ikuistettu kuhertelemassa yksityishuvilansa uima-altaalla Reidin kanssa. Katso kuvat tästä.

Yläosattomalla kohujulkkiksella oli jalassaan vain niukat narubikinit, joten povipommi ei ollut juuri vaivautunut peittämään vartaloaan. The Sun -lehden mukaan pariskunta onkin viettänyt paljon aikaa altaassa.