Pamela Anderson kuumempana kuin aikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson nähtiin taannoin vierailevana tähtenä myös suositussa Borat-elokuvassa. Nyt vanha suola on taas janottanut häntä.

42-vuotias Pamela Anderson ja 46-vuotias rocktähti Tommy Lee ovat todellinen malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä heidän kissanhännänvetonsa on jatkunut jo useiden vuosien ajan. Viime kuussa Lee naureskeli parin olleen yhdessä jo 800 tai 801 kertaa. Muutama päivä sitten julkkispari bongattiin jälleen yhdessä, kun he olivat juhlimassa Las Vegasissa sijaitsevalla Hard Rock Hotel -kasinolla ja Body English -klubilla.

Samalla reissulla Pamela käväisi The Joint -klubilla katsomassa Tommy Leen esiintymistä Mötley Crüe -yhtyeen kanssa. Anderson ei pitänyt keikalla kovinkaan matalaa profiilia, sillä hän nautti täysin rinnoin paparazzien ja tavisten salamavaloista. Nyt hänet on kuvattu myös X Games 3D : The Movie -elokuvan ensi-illassa. Povipommin seksikäs asu piti huolen siitä, että kameroiden muistikorteille tallentui jälleen kuumaa materiaalia. Katso kuvat tästä.