Robbie Williams palaa pitkältä tauolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Take That -yhtyeen riveistä aikanaan eronnut ja menestyksekkään soolouran tehnyt Robbie Williams on viettänyt jo pitkään hiljaiseloa. Nyt hän tekee kuitenkin paluun uudella materiaalilla.

Williamsin uusi studioalbumi Reality Killed The Video Star julkaistaan 9. marraskuusta. Hän on parhaillaan viimeistelemässä albuminsa nauhoituksia. Tuottajana toimii Trevor Horn ja albumia työstetään Lontoossa. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä on nimeltään Bodies, joka julkaistaan fyysisesti 12. lokakuuta ja digitaalisesti päivää aiemmin.

Urallaan yli 55 miljoonaa levyä myynyt Robbie Williams on asettanut uusia ennätyksiä sekä levyjen että konserttilippujen myynnissä. Hän pääsi Guinnessin Ennätystenkirjaan vuonna 2006 myytyään kiertueelleen 1,6 miljoonaa lippua yhdessä päivässä. Kyseisen kiertueen näki yhteensä jopa 3,7 miljoonaa ihmistä.

Kolme vuotta aiemmin Robbie soitti suurimman livekeikan Englannin historiassa, kun hän kolmena iltana esiintyi Knebworthissä yhteensä 365.000 ihmiselle. Lisäksi Robbie Williams on voittanut enemmän Brit Awards -palkintoja kuin yksikään muu artisti.