Rocktähti Steven Tyler putosi lavalta – hoidetaan parhaillaan sairaalassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler on hetki sitten kiidätetty sairaalaan pudottuaan konserttilavalta Etelä-Dakotassa, Yhdysvalloissa. Yhtye oli konsertoimassa Sturgis Motorcycle Rally -tapahtumassa, kun onnettomuus sattui.

61-vuotiaan rockveteraanin kerrotaan viihdyttäneen yleisöä tanssiliikkeillä ympäri lavaa sen jälkeen, kun konsertin äänentoistolaitteistoon tuli vikaa kesken Love In an Elevator -hittikappaleen, paikallinen Rapid City Journal -lehti uutisoi.

Esiintymislavan catwalkilla tanssahdellut supertähti oli liikkumassa takaperin, kun hän ilmeisesti liukastui ja putosi parin metrin korkeudelta maahan. Turvamiehet olivat hetkessä rokkarin luona, joka nousi pian pystyyn yleisön hurratessa. Hänet vietiin kuitenkin backstagelle ja konsertti jouduttiin keskeyttämään.

Myöhemmin yhtyeen kitaristi Joe Perry nousi lavalle kertomaan, että Steven Tyler oli päätetty kuljettaa sairaalahoitoon, eikä keikkaa siten voida enää jatkaa. Sairaalasta kerrottiin uutistoimisto AP:lle hetki sitten, että laulaja oli edelleen matkalla sairaalaan. Hänen tilastaan ei siis ole vielä tässä vaiheessa tietoa.