Shokkipaljastus: Jordanin ja Peter Andren eron todellinen syy selvisi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväästä saakka riitaista avioeroaan julkisuuden välityksellä puinut julkkispari Katie Price ja Peter Andre ovat tällä hetkellä täydessä sotatilassa keskenään. Erosta ilmoittaessaan Peter Andre kertoi syyksi Katien viinanhuuruiset sekoilut, mutta nyt taustalta on mahdollisesti paljastunut aivan toinen syy.

Brittilehti The Mirror on saanut pariskunnan ystäväpiiriltä tietoonsa, että eron taustalla olisi todellisuudessa Katien, eli povipommi Jordanin, pettäminen toisen miehen kanssa.

Lehden saamien tietojen mukaan Peter Andre olisi saanut selville, että hänen vaimonsa oli ehdottanut seksiä laulaja Duncan Jamesille pari vuotta sitten lontoolaisen Movida-yökerhon wc-tiloissa. Tuolloinkin vahvasti päihtynyt julkkisnainen oli ensin hieronut laulajaa intiimeistä paikoista muiden ravintolavieraiden nähden.

Lopulta Duncan James ei kuitenkaan suostunut ehdotukseen ja muistutti Katien olevan naimisissa. Povipommi sai pidettyä tapauksen salassa mieheltään parin vuoden ajan. Mikäli tuoreet tiedot pitävät paikkaansa ja niistä saadaan myös näyttöä, saattaa tapaus Pricen hankalaan asemaan myös oikeudessa käytävää avioerokäsittelyä ajatellen.