Tältä Susan Boyle näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -ohjelmasta maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi kertaheitolla noussut laulaja Susan Boyle tuli tunnetuksi homssuisesta tyylistään, josta kisassa toiseksi sijoittunut 48-vuotias skottitähti itsekin vitsaili.

Nyt Boyle nähdään aikaisempaa tyylikkäämpänä ensimmäisessä varsinaisessa lehtikuvaussessiossaan. Laulajatähti teki jo ohjelman aikana muodonmuutoksen stylistin avustuksella. Nyt Susan Boyle on ollut mukana Harper’s Bazaar -aikakauslehden kuvauksissa, jossa hän pääsi kampaajan, meikkaajan ja stylistin käsittelyyn. Katso kuvat tästä.

Ammattilaisten käsittelyjen jälkeen Boyle puettiin näyttäviin iltapukuihin ja ikuistettiin lehden tulevaa numeroa varten. Kuvauspaikkana toimi Lontoon lähistöllä sijaitseva upea italialaistyylinen Cliveden linna, joka toimi aikanaan Waldorf Astorian ja hänen vaimonsa Nancy Langhornen kotina. Ei liene kaukaa haettua todeta, että Susan Boyle ei ole ainakaan vuosiin näyttänyt yhtä tyylikkäältä.