Disney-teinitähden nakukuvat ovat aitoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen illalla kuinka teinitähtenä tunnetuksi tulleen Vanessa Hudgensin uusia alastonkuvia on taas ilmestynyt verkkoon. Kaksi vuotta sitten Vanessa päätyi ensimmäisen kerran alastomana internetin syövereihin, kun hänen omat kännykkäkuvansa julkaistiin verkossa.

Tuolloin tapauksesta nousi valtaisa kohu ja pari viikkoa sitten Vanessa kertoi haastattelussa ottaneensa siitä opikseen. Toisin kuitenkin ilmeisesti kävi, sillä eilen verkosta löytyi useita uusia Hudgensin alastonkuvia.

Tällä kertaa kyse on ilmeisesti samankaltaisesta tilanteesta kuin ensimmäisellä kerralla, sillä eilen julkaistujen kuvien lisäksi nyt on verkkoon vuotanut myös lukuisia muitakin uusia alastonkuvia. Niissä Vanessa Hudgens poseeraa kännykkäkameralleen alastomana kylvyssä, bikineissä rannalla Zac Efron -rintamerkin kanssa ja juhlapuvussa julkkisjuhlissa.

Nämä uusimmat kuvat on julkaistu tähän mennessä vain pornosivustoilla, joten vielä tässä vaiheessa niihin ei voida linkittää. Nuori supertähti ei ole vielä itse kommentoinut tapausta lainkaan.