BB-Risto tekee paluun wrestling-kehään! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Risto Kuoppala on tekemässä paluuta wrestling-, eli showpainikehään.

Poliitiikkaankin taannoisissa vaaleissa huonolla menestyksellä aikonut BB-Risto ottelee taiteilijanimellä Johnny ”The Saint” McMetal. Lajiin kuuluvan show’n mukaan Fight Club Finland yritti estää Ristoa palaamasta kehään, mutta toisin kävi.

– Ei tule onnistumaan! Mulla on kontakteja. Mulla on mun… Eh well… Sanotaanko että mä osaan käsitellä naisia. Ja koska mä olen Suomen viihdetaivaan ykkönen, mä olen The Entertainer, The Saint, and i’m back in business, BB-Risto uhoaa julkaisemallaan videolla.

FCF:n mukaan Riston paluun puolesta puhui johtoryhmän kokouksessa myös toimitusjohtaja Wilma Schlizewski. Riston on määrä nousta kehään SummerSmash -tapahtumassa Helsingin Gloriassa 23. elokuuta. Katso video tästä tai artikkelin alta.