Britney Spearsin bikinipeppu on tyrmäävä! Missä liikakilot?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears viettää parhaillaan lomaa hektiseltä Circus-kiertueeltaan, joka käväisi äskettäin myös Suomessa. Kiertueella Britneystä ikuistettiin taannoin Pariisin keikallaan valokuvia, joissa poptähdellä oli vatsamakkarat, mutta nyt ne loistavat kuitenkin poissaolollaan.

Eilen otetuissa kuvissa Britney Spears nauttii aurinkoisesta vapaapäivästä Los Angelesissa sijaitsevan The Ritz Carlton -hotellin alueella valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Tuoreiden kuvien perusteella supertähti on todellisessa huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

Laulajan seurassa nähtiin ystävien lisäksi myös hänen Lynne-äitinsä ja Larry Rudolph -managerinsa. Britneyn odotetaan saavan lähiaikoina elämänsä jälleen omiin käsiinsä, kun hänen holhoojakseen määrätty Jamie-isä on esittänyt oikeudelle pyynnön saada huoltajuuspäätös kumottua. Nykyisin Britneyn isä vastaa edelleen tyttärensä omaisuudesta ja tärkeistä päätöksistä.