Huh huh, Lady Gaga esiintyi elefantti päässään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime viikolla konsertoinut Lady Gaga on ehtinyt kiertueellaan jo Japaniin saakka, jossa hän on viettänyt viime päivinä aikaansa myös samoissa maisemissa lomailevan julkkisbloggaaja Perez Hiltonin seurassa.

Nyt verkkoon on päätynyt valokuvia popparin tuoreesta televisioesiintymisestä. Japanilaisessa televisio-ohjelmassa laulanut Lady Gaga oli nimittäin tyylilleen uskollisena vetänyt esiintymisasunsa jälleen kunnolla överiksi.

Tällä kertaa hänellä näyttää nimittäin olevan päässään hiuksista tehty ruskea elefantti. Katso kuvat tästä. Poker Face -hittinsä ohjelmassa esittänyt poptähti ehtii reissuillaan myös surra poikaystäväänsä Speedyä, josta tähti erosi pari kuukautta sitten.

– Tiedätkö miltä tuntuu kun sydämesi on niin särkynyt, että voit tuntea sen vuotavan verta? Siltä minusta tuntuu juuri nyt. Olen jälleen sinkku ja tottapuhuen olen päättänyt elää pitkään ilman poikaystävää, Lady Gaga kertoi viime viikolla News Of The World -lehden mukaan.