Hurja suunnitelma: Michael Jacksonin Neverland aiotaan siirtää Las Vegasiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisi viikkoa sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson odottaa lehtitietojen mukaan edelleen hautaamista. Myös hänen Neverland-tilansa kohtalo on ollut samalla vaakalaudalla, vaikka monet uskovat siitä tulevan vielä poptähden hautapaikka.

Nyt Yhdysvalloista kuuluu kuitenkin kummia, sillä E! Onlinen saamien tietojen mukaan rahoittajaryhmä aikoisi siirtää Neverlandin tilan päärakennukset sellaisenaan Nevadan autiomaassa sijaitsevaan viihdekaupunki Las Vegasiin. Suunnitelma aiotaan toteuttaa, ellei Jacksonia haudata Los Angelesin pohjoispuolella nykyisin sijaitsevalle tilalle.

Julkaisun mukaan Neverlandin nykyinen omistaja, sijoitusyhtiö Colony Capital Inc., olisi jo aloittanut Jacksonin perheen kanssa neuvottelut massiivisen projektin toteuttamiseksi. Tarkoituksena on tehdä siirretystä tilasta suosittu matkailukohde Elviksen Gracelandin tapaan.

Suunnitelma on vasta varhaisessa vaiheessa, mutta perhe on osoittanut sille mielenkiintoa ja luvannut harkita asiaa. Lakimies Michael G. Daven mukaan projekti tarvitsee toteutuakseen perheen lisäksi myös Jacksonin pesänselvittäjien John McClainin ja John Brancan suostumuksen.

Colony Capital hahmottelee parhaillaan Neverlandin lopullista käyttötarkoitusta Las Vegasissa. Suunnitelmissa ovat ainakin Michael Jackson -museo ja -teatteri. Keskipisteenä olisi kuitenkin paikka, jossa fanit voivat kunnioittaa 50-vuotiaana yllättäen kuolleen tähden muistoa. Toteutuessaan siirto ja uudelleen järjestäminen maksaisi kymmeniä miljoonia dollareita.