Johnny Depp sai tarpeekseen – erosi jättielokuvan pääroolista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp oli kiinnitetty legendaarisesta espanjalaisesta Don Quixotesta kertovaan elokuvaan, mutta nyt näyttelijä on jättänyt roolinsa. Syyksi kerrotaan tähden tuskastuminen elokuvan alituiseen siirtymiseen.

Alunperin Don Quixote -leffa piti saada kuvattua jo vuosikymmenen alussa, mutta projektin aloittaminen on siirtynyt kerta toisensa jälkeen. Päärooleihin kiinnitettiin vuonna 2000 Johnny Depp ja Jean Rochefort, joista jälkimmäinen jätti projektin jo aiemmin terveydellisten syiden takia.

Terry Gilliamin ohjaama elokuva on kuitenkin kokenut monenlaisia takaiskuja erityisesti rahoitukseen liittyen, mutta myös luonto on tuhonnut elokuvan lavasteita. Gilliam on ollut vuosien myöhästymisestä huolimatta luottavainen elokuvan menetykseen, koska pääosassa on Johnny Depp. Päätähden jätettyä roolinsa koko elokuvaprojekti uhkaa nyt kuivua kokoon.