Rohkea mekko paljasti Sienna Millerin rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä lähiaikoina valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller nähdään sensuelleissa mallikuvissa GQ-lehden brittiversion syyskuun numeron sivuilla.

Näyttelijä-malli sai äskettäin oman actionfiguurin, mutta raivostui sen ulkonäöstä. Nyt kaunotar poseeraa lehden sivuilla omana itsenään. Kuvasarjan eräässä otoksessa Miller poseeraa näyttävän hevosen kanssa ohuessa asussa, joka paljastaa tähden rintavarustuksen. Katso kuva tästä ja muut kuvat tästä.

Sienna Miller joutui taannoin muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.