Mullistavia muutoksia Suomen Big Brother -ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman seuraava tuotantokausi käynnistyy televisioruuduissa keskiviikkona 26. elokuuta ja verkossa päivää aikaisemmin. Parhaillaan Espoon Kivenlahdessa rakennetaan jo BB-taloa.

Tuotantoyhtiön mukaan Suomen Big Brother -ohjelmaan on alkavalla kaudella tulossa merkittäviä muutoksia.

– Tämä kausi tulee olemaan Suomen Big Brotherissa mullistava, sillä ohjelman rytmi ja rakenne tulevat muuttumaan. Odotammekin Aaltosen kanssa yhteisöltä valtaava palaute- ja ideavyöryä, pääohjaaja Kim Sainio kertoi MTV3:lle.

Britanniassa Big Brother on menettänyt huimasti katsojalukujaan ja ohjelma taisteleekin parhaillaan olemassaolostaan. Suomessa sen sijaan viime kaudella katsojamäärät kasvoivat selvästi. Tuottajan odotukset uudesta kaudesta ovat kuitenkin varovaiset.

– Meidän pitää jälleen kerran näyttää, että formaatti pitää paikkansa muiden realityohjelmien joukossa. Otamme lämmöllä vastaan yleisön kiinnostuksen, vaikka uskon katsojalukujen nousun olevan maltillisempaa kuin esimerkiksi viime vuonna, tuottaja Mikko Räisänen kertoi MTV3:lle.