Paljastus: Megan Fox syntyi salaisessa kaupungissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailman seuratuimpiin naistähtiin lukeutuva näyttelijä Megan Fox komeilee äskeisestä boikottipäivästä huolimatta päivittäin viihdelehtien otsikoissa, mutta aivan kaikkea hänestä ei kuitenkaan ole tiedetty. Nyt kaunottaresta on tullut julki mielenkiintoisia tietoja.

Megan Fox syntyi nimittäin Tennesseen osavaltiossa sijaitsevassa Oakridgen kaupungissa, joka oli 1950-luvulle saakka salainen kaupunki. Sitä ei ollut tuolloin mainittuna edes kartoissa, koska kaupunki liittyi Manhattan-projektiin, jossa kehitettiin Toisen maailmansodan aikana ensimmäistä atomipommia. Kartoissa kaupunki mainittiin ensimmäisen kerran vasta 1950-luvulla, Coed-julkaisu uutisoi.

Lisäksi supertähden sukunimi oli alunperin Jamie Foxxin tyyliin Foxx, mutta Meganin isä pudotti sukunimestä pois toisen X-kirjaimen. Kaunottaren kerrotaan seurustelleen ensimmäisen kerran vasta sen jälkeen, kun oli jo muuttanut asumaan yksin. Yksi hänen ensimmäisiä poikaystäviään oli 7th Heaven -televisiosarjan tähti.