Suosikkiyhtye perui keikkoja laulajan onnettomuuden takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler putosi esiintymislavalla yhtyeensä konsertissa Sturgisissa, Etelä-Dakotassa. Nyt yhtye on joutunut perumaan keikkojaan.

Love in an Elevator -kappaleen aikana tapahtunut onnettomuus keskeytti kyseisen keikan, kun laulajaa lähdettiin viemään sairaalaan. Vammat osoittautuivat sairaalassa niin vakaviksi, että yhtye on nyt joutunut perumaan myös tulevia esiintymisiään. Ensimmäinen peruttu konsertti oli määrä järjestää tänään Winnipegissä.

Helikopterilla hoidettavaksi kiidätetty 61-vuotias tähti sai parin metrin putoamisesta vammoja päähän, niskaan ja olkapäähän. Silminnäkijöiden mukaan laulajasta vuoti myös runsaasti verta konserttipaikalla. Keikkojen peruuntumisen lisäksi mitään muuta virallista tietoa ei ole vielä annettu, kun sekä sairaala että yhtyeen ohjelmatoimisto eivät suostu kommentoimaan tapausta.

Edellisen kerran Aerosmith joutui perumaan keikkojaan kesäkuussa, kun Steven Tyler teloi jalkansa. Tuolloin peruuntui seitsemän konserttia.