Televisiosarja jäihin sikainfluenssan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan pandemiana maailmalla leviävä sikainfluenssa on nyt aiheuttanut ongelmia myös televisiosarjalle, kun amerikkalaisen Brothers And Sisters -sarjan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään kuvausryhmän jäsenen sairastuttua.

Tuotantoyhtiö teki päätöksen, kun yksi kuvausryhmän jäsenistä sairastui ja hänen oireensa viittasivat sikainfluenssaan. Draamasarjaa tähdittävät muiden muassa Sally Field, Rob Lowe ja Calista Flockhart.

Päätös tehtiin kuitenkin asiasta kertoneen National Enquirer -lehden mukaan alunperin näyttelijä Sally Fieldin vaatimuksesta. Kuvausryhmään kuuluvilla ihmisillä on perheissään myös nuoria lapsia, joille sairaus voi olla erityisen vaarallinen.

– Sally otti ohjat ja kirjaimellisesti veti töpselin seinästä. Hän ei antanut tuottajille edes aikaa reagoida. Hän oli peloissaan ja huolissaan kaikista, erityisesti vastanäyttelijänsä Rachel Griffithsistä, jolla on kotonaan vastasyntynyt lapsi, lähde kertoi lehdelle.