Whitney Port vilautti keskellä New Yorkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port on on tullut kotimaassaan tunnetuksi The Hills -realityohjelmasta ja lisäksi hänellä on myös oma realityohjelma nimeltään The City. Viime aikoina hänen nimensä on noussut esiin viihdelehdissä yhä useammin erityisesti vilauttelujensa merkeissä.

Esimerkiksi tammikuussa realitykaunotar vilautti rintaansa Beverly Hillsissä sijaitsevan The Ivy -ravintolan ulkoterassilla ja sittemmin myös peppuaan shoppailureissulla samoilla kulmilla. Nyt kaupunki on kuitenkin vaihtunut, sillä realitysarjaansa kuvatessaan hän tuli eilen iltapäivällä paljastaneeksi toisen rintansa New Yorkin keskuspuistossa. Katso kuva tästä.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.