Seksikäs Huippumalli haussa -kaunotar bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden suomalaisittain tuntemattomimpiin nimiin lukeutuva realityjulkkis Adrianne Curry on kotimaassaan jo varsin tunnettu julkkistähti. Huippumalli haussa -kisan voittaja teki näkyvän uran mallimarkkinoilla, mutta pariin vuoteen häntä ei ole juuri otsikoissa nähty.

Nyt Adrianne Curry on kuitenkin jälleen ikuistettu bikineissä, kun realitymalli oli nauttimassa Tyynen valtameren vilvoittavista aalloista rannalla Malibussa. Tuoreiden kuvien perusteella mallikaunotar on edelleen muodokkaassa huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Huippumalli haussa -realitykilpailun ensimmäisen Yhdysvaltojen tuotantokauden vuonna 2003.  Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Maxim-lehden lukijat äänestivät Curryn taannoin maailman seksikkäimpien naisten joukkoon. Nykyisin omaa radio-ohjelmaa tekevä Adrianne on poseerannut myös alastomana Playboy-lehdessä vuosina 2006 ja 2008. Kaunotar avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Knight kosi Currya Huippumalli haussa -tuotantokauden viimeisessä jaksossa.