Amy Winehouse on ihmisraunio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse palasi taannoin takaisin Britanniaan jouduttuaan epäsuosioon Karibialla, jossa hän asui yli puolen vuoden ajan. Kotimaassaan hän joutui heti oikeuteen vastaamaan syytteisiin pahoinpitelystä ja käsittelemään avioeroaan.

Miehestään eroon päässyt laulaja on nyt kuvattu ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen Lontoon yöelämässä. Hänet ikuistettiin poistuessaan Lontoon Camdenissa sijaitsevasta Good Mixer -pubista. Kuvien ja paikalta saatujen raporttien mukaan Winehousella ei ole kaikki kunnossa. Ensin vuosia vakavan huumeongelman ja sittemmin alkoholismin kanssa painiskellut supertähti käyttäytyi nimittäin kuin pikkulapsi.

Tummansiniseen toppiin ja tummiin farkkuihin pukeutunut Amy Winehouse vietti iltaa ystävänsä, laulaja Tyler Jamesin, kanssa. Klubilta autoon siirtyessään poptähti imi pelokkaasti peukkuaan turvamiehen pitäessä hänen sateenvarjoaan. Ystävykset pääsivät viimein nousemaan autoon, mutta sekin vaikutti olevan sekaisen oloiselle Amylle kovan työn takana. Kuvat paljastivat myös Winehousen rintaliivien runsaat toppaukset. Katso kuvat tästä.

Poptähden palatessa äskettäin takaisin kotimaahansa hän purskahti itkuun saapuessaan Lontoon Gatwickin lentokentälle. Daily Mail -lehden mukaan Amy on viime viikkojen aikana päässyt kaikesta huolimatta jo hyvään vauhtiin uuden levynsä kanssa, mutta albumin julkaisun ajankohta on vielä täysin hämärän peitossa.