Tältä näyttää maailman paras bodypainting

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bodypainting on taidemuoto, joka yhdistetään yleensä naisiin ja nimenomaan vieläpä alastomiin naisiin. Parasta vartalotaidetta ei kuitenkaan aina tehdä naisille, eikä aina edes alastomille miehille. Siitä on nyt todisteena tuoreet kuvat lajin mestaruuskisoista.

Kuvissa nähdään kuinka bodypaintingin tuore maailmanmestari Carolyn Roper on loihtinut miesmalleistaan upeita taideteoksia. Kuvat on ikuistettu World Body Painting Festival -tapahtuman yhteydessä Itävallassa järjestetyissä MM-kilpailussa, jossa oli mukana yli sata bodypainting-artistia. Katso kuvat tästä.

Britanniassa asuva Carolyn Roper on yksi lajin parhaista taitajista maailmassa, sillä hän voitti maailmanmestaruuden myös vuonna 2007. Hän on ensimmäinen kahden mestaruuden haltija. Roper toimii bodypaintingin lisäksi – yllätys yllätys – maskeeraajana. Hän on ollut mukana prjekteissa, joiden asiakkaina ovat olleet muiden muassa Briannian yleisradioyhtiö BBC, Sky-kanava, Panasonic, Twentieth Century Fox, Vodafone ja Warner Bros.