Jymy-yllätys: Suosittu 24-televisiosarja lopetetaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen agenttisarja 24 on noussut Suomessakin suureen suosioon. Kiefer Sutherlandin tähdittämä ja tuottama televisiosarja on nyt kuitenkin ajautumassa ongelmiin, sillä Jack Bauerin seikkailut voivat olla pian ohi.

Yleensä varsin luotettava New York Post on nyt kertonut, että suosikkisarjaa suunnitellaan lakkautettavaksi mahdollisesti jo ensi vuoden alussa. Lopettamispäätös on parhaillaan tuotantotiimin harkinnassa, ja tämän hetken tietojen mukaan sarjan kahdeksas tuotantokausi on jäämässä viimeiseksi.

Lehden haastattelema televisiopomo Kevin Reilly ei vahvistanut tai kiistänyt väitteitä. Hän totesi lyhyesti, että ohjelmassa on paljon liikkuvia osia ja ettei hän ole itsekään tietoinen sarjan kohtalosta. Kiefer Sutherland nimettiin taannoin TV Guide -lehden artikkelissa draamasarjojen parhaiten palkatuksi tähdeksi, sillä hänen tilipussinsa kasvaa 550.000 dollarilla jokaisesta jaksosta.