Kohukaunotar pettymys Playboyn kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Costa Rican viidakossa kuvattavan realityohjelman merkeissä keväällä moneen kertaan otsikoissa ollut Heidi Pratt, entinen Heidi Montag, joutui kesken kisan jopa sairaalahoitoon. Kohun myötä hänet kutsuttiin kuitenkin poseeraamaan Playboy-lehden kansikuvaan.

Kesäkuussa Montagin uutisoitiin esiintyvän Playboyn syyskuun numerossa alastomana ja esittelevän silikonirintansa. Toisin kuitenkin kävi, sillä alastonkuvien sijaan realitytähti poseeraa nyt julkaistussa kansikuvassa bikineissä. Katso kuva tästä. Kansikuvassa Heidi on taannoisen realitykisan teeman mukaisesti sotkettu mudalla ja hänen vatsaansa on kirjoitettu ”Dirt”.

22-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.