Rocklegendan tytär: ”Isäni ei ole kuollut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Aerosmith-yhtyeen keulahahmo ja laulaja Steven Tyler loukkaantui toissapäivänä pudottuaan esiintymislavalta konsertissa Etelä-Dakotassa, Yhdysvalloissa.

Sairaalaan helikopterilla kiidätetyn rocktähden tilasta ei annettu sairaalan tai managerin taholta mitään tietoja, joten huhumylly pääsi käynnistymään täydellä teholla. Hurjimpien huhujen mukaan Tyler olisi jopa kuollut putoamisessa päähän saamiinsa vammoihin.

Nyt hänen tyttärensä on kiiruhtanut kiistämään nämä huhut täysin perättöminä. 

– Isäni, The Demon Of Screaming, ei ole kuollut. Pitää paikkansa, että isäni käveli väärään suuntaan ja putosi päälleen. Häneltä murtui vasen olkapää ja hän sai lisäksi muutamia tikkejä päähänsä. Nyt hän on jo kotona lepäämässä ja nousee taas jaloilleen heti kun voi, Mia Tyler kirjoitti TMZ-julkaisulle.