Poptähden shokki: ”Miksi mies on sängyssä äidin kanssa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andren ja povipommi Katie Pricen avioero käy yhä likaisemmaksi, kun kulissien takaisia tapahtumia päätyy päivänvaloon ja lehtien palstoille. Nyt Peter Andre on paljastanut järkyttyneensä kuullessaan tuleva ex-vaimonsa viimeisimmistä toilailuista.

Peter Andre kertoo järkyttyneensä kuultuaan, että Katie ”Jordan” Price oli antanut nelivuotiaan lapsensa nähdä hänet sängyssä uuden miesystävänsä kanssa. Tapauksesta tuntojaan The Sun -lehdelle vuodattaneen poptähden mukaan teko oli ex-vaimon likaisin temppu tähän mennessä.

– Kuulin, että Junior oli kysynyt äidiltään miksi hän oli sängyssä toisen miehen kanssa. En voinut uskoa sitä todeksi. Luulin, että se oli vain lasten puhetta. Junior kysyi sen kuitenkin myös minulta myöhemmin. Se on jotain jota nelivuotiaan ei pitäisi kysyä, Peter Andre kertoi haastattelussa.

– Junior kysyi minulta, että miksi mies on sängyssä äidin kanssa ja mitä mies tekee äidin sängyssä? Se oli kuin veitsi sydämeen. Ei pelkästään se, vaan se oli veitsi, jota käännettiin haavassa. Se on häpeällisin asia, jonka olen ikinä kuullut. Ikinä.

Povipommin tuorein valloitus, vapaaottelija Alex Reid, on lehtitietojen mukaan jo muuttanut asumaan perheen kotitaloon Surreyyn. Junior näki äitinsä sängyssä Reidin kanssa, kun lapset olivat viime viikolla hetken aikaa hänen hoidossaan. Suurimman osan ajasta lapset ovat Andren hoivissa, kun äiti on viime aikoina keskittynyt pääasiassa juopotteluun ja juhlimiseen.