Tässä ovat rocktähtien seksikkäimmät tyttäret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien superjulkkisten jälkikasvua poseeraa lähes päivittäin viihdelehdissä jos jonkinlaisten toilailujen, huumeidenkäytön, kolarointien, pidätysten ja sen sellaisen merkeissä. Harvempi tytär tai poika on kuitenkaan tehnyt todellista uraa Hollywoodissa.

Amerikkalainen viihdesivusto Coed Magazine on nyt koonnut yhteen kaksikymmentä seksikkäintä supertähden tytärtä. Tästä joukossa riittää ihmettelemistä perehtyneimmillekin julkkisbongareille, sillä nuorissa kaunottarissa on ainesta vaikka supermallin uralle.

Suurin osa listan kaunottarista tosin työskenteleekin jo mallina, näyttelijänä tai laulajana. Katso lista kuvineen tästä. Samaisen lehden äänestyksen mukaan listan kuumimmat kaunottaret ovat Liv Tyler, Erin Lucas ja Riley Keough.

1. Riley Keough, malli, 19 vuotta2. Erin Lucas, realitytähti-malli, 25 vuotta3. Chelsea Tallarico, opiskelija, 20 vuotta4. Kimberly Stewart, glamour-malli, 29 vuotta5. Norah Jones, laulaja, 30 vuotta6. Bijou Phillips, malli-laulaja, 29 vuotta7. Calico Cooper, näyttelijä, 28 vuotta8. Nicole Richie, kotiäiti, 27 vuotta9. Zoe Kravitz, näyttelijä, 20 vuotta10. Peaches Geldof, vaatesuunittelija, 20 vuotta11. Daisy Lowe, malli, 20 vuotta12. Liv Tyler, näyttelijä, 31 vuotta13. Brooklyn Sudano, näyttelijä-artisti, 28 vuotta14. Lily Collins, toimittaja, 20 vuotta15. Amber Le Bon, malli, 19 vuotta16. Lucy Walsh, laulaja, 25 vuotta17. Elizabeth Scarlett Jagger, malli, 25 vuotta18. India Waters, malli-näyttelijä, 30 vuotta19. Theodora Richards, malli, 24 vuotta20. Alexandra Richards, malli-dj, 22 vuotta