AC/DC-yhtyeen konsertissa syntyi kaaos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin äskettäin esiintynyt suosittu heavy-yhtye AC/DC oli torstaina konsertoimassa Kanadassa, kun järjestelyt ja turvatoimet pettivät ja alueella syntyi kaaos.

Välikohtaus sai alkunsa Monctonissa järjestetty konsertissa, kun sadat fanit päättivät nähdä idolinsa ilmaiseksi ja ryhtyivät joukolla kiipeilemään aitojen yli Magnetic Hill -konserttialueelle. Välikohtausta edelsivät ongelmat lipunmyynnissä, kun tuhansia asiakkaita ei pystytty palvelemaan tarpeeksi nopeasti.

Fanit tuskastuivat tunnin odottelun jälkeen ja päättivät päästä katsomaan suosikkiyhtyettä ilman lippua. Lopulta lipunmyynti lopetettiin ja tämän jälkeen lisää katsojia kiipesi aitojen yli alueelle, Kanadan CBS-uutisoi. Poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut ja tilanne saatiin lopulta hallintaan.