Brittien Big Brother -asukkaat ilmiriidoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Big Brother -ohjelma on parhaillaan käynnissä. Tällä hetkellä tunteet käyvät kuumina BB-talossa, sillä yksi asukkaista on jäänyt kiinni savukkeiden pimittämisestä ja varastoinnista.

35-vuotias lontoolainen BB-Marcus on parhaillaan tulilinjalla, kun muille asukkaille selvisi eilen illalla että hän on kerännyt savukkeita omaan piiloonsa, vaikka ei edes polta tupakkaa. Asukkaat saivat Isoveliltä tupakkaa Liisa ihmemaassa -juhliaan varten, mutta talon ”johtaja” Marcus laittoikin lahjan omaan piiloonsa.

Kisassa mukana oleva glamour-malli BB-Sophie Reade sattui kuitenkin löytämään miehen piilon hänen sänkynsä alta, kun povipommi meni tekemään Marcusin kanssa vaihtokauppaa ruoasta ja alkoholista. Asukkaat raivostuivat löydöstä, sillä tupakoivat asukkaat olivat joutuneet säästelemään savukkeitaan.

Marcus väitti muille asukkaille saaneensa tupakat säilytettäväksi, jotta hän voisi antaa ne myöhemmin lahjaksi Bealle. Selitys ei kuitenkaan mennyt läpi ja tilanne on tällä hetkellä varsin tulehtunut.